Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

CAR WASH NASOS

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της φροντίδας αυτοκινήτου, η τεχνογνωσία μας και η συνεχείς αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού μας, έχουν εδραιώσει το γνωστό πια σε όλη την Ελλάδα brand “Car Wash Nasos” να βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των πελατών της πόλης μας.

Το υπερσύγχρονο αυτόματο τούνελ πλυσίματος, τα καινοτόμα και τελευταίας τεχνολογίας ειδικά οικολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, σε συνδιασμό με το άριστα ειδικευμένο προσωπικό μας, κάνουν την φροντίδα του οχήματος σας, προσωπική μας υπόθεση. Μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, σκάφη αναψυχής, και εσωτερικοί καθαρισμοί καμπίνας και σαλονιών όλων των παραπάνω, αποτελούν για εμάς κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Με ελάχιστο χρόνο αναμονής, με δυνατότητα χαλάρωσης στο coffee shop της εταιρείας μας και αγοράς προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου στο auto shop του car wash nasos, η επίσκεψη σας για την φροντίδα του οχήματος σας θα μετατραπεί σε ένα ευχάριστο διαλειμα. Αν οι υποχρεώσεις σας ή η διάθεση σας δεν σας επιτρέπουν να μας επισκεφθείτε, αναλαμβάνουμε εμείς, με ένα τηλεφώνημα, γρήγορα, υπεύθυνα και με ασφάλεια, να παραλάβουμε το όχημα σας από τον χώρο σας και να σας το επιστρέψουμε. Μια υπηρεσία που πρώτοι εφαρμόσαμε στο χώρο της φροντίδας αυτοκινήτου το 2000.

Car Wash Nasos...Οτι καλύτερο για το όχημα σας

Ακολουθεί τιμοκατάλογος πλυντηρίου με εκπτώσεις, προσφορές και ειδικές τιμές

025

CARWASH-1
CARWASH-2
CARWASH-3

02

© Athanasiou Group . All Rights Reserved.