Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

LPG – ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Η εταιρεία AthanasiouGroup πιστή στα υψηλά στάνταρντ ποιότητας και ελέγχου των προϊόντων που διαθέτει στο πελατολόγιο της, έχει επιλέξει να συνεργαστεί με την μεγαλύτερη και αποδεδειγμένα πιο αξιόπιστη στο πέρασμα των χρόνων εταιρεία υγραερίου στην Ελλάδα Petrogaz.

Οι πελάτες μας μπορούν να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για την εξαιρετική ποιότητα και των σύγχρονων προδιαγραφών προϊόντων PETROGAZ απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την οικονομία, την αξιοπιστία και όλα τα οφέλη που προσφέρει η υγραεριοκίνηση.

08

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, γνωστό και ως LPG, είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων, με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Μεταφέρεται παντού με ευκολία καθώς αποθηκεύεται σε φιάλες και σε δεξαμενές διαφόρων μεγεθών για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές χρήσεις και για υγραεριοκίνηση.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του υγραερίου:

Κάποιες φορές συμβαίνει ένα προϊόν να παραπέμπει σε ένα εμπορικό σήμα σε τέτοιο βαθμό, ώστε στην αντίληψη του καταναλωτικού κοινού, το εμπορικό σήμα να ταυτίζεται με το ίδιο το προϊόν… Πίσω από μια τέτοια επιτυχημένη εικόνα, υπάρχει πάντα ένα σπουδαίο παρελθόν. Στην Ελλάδα, ο στόχος έγινε πραγματικότητα με πολλή δουλειά και επιμονή έτσι ώστε η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ σήμερα να ταυτίζεται με το υγραέριο.

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αναπτύσσεται ραγδαία στο πέρασμα των χρόνων και γίνεται μέρος της καθημερινότητας του κόσμου. Μπαίνει στα σπίτια σαν μέλος της οικογένειας, τροφοδοτεί με υγραέριο χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και πρατήρια υγραεριοκίνησης. Το μεγάλο πλήθος των φιαλών, των δεξαμενών και των πρατηρίων υγραεριοκίνησης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, προσφέρει άμεσες και εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης όλων των πελατών της.

Η έδρα της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μια επιχείρηση με 220 άτομα, προσωπικό, με 12.000 πρατήρια διακίνησης εμφιαλωμένου προϊόντος, 15.500 δεξαμενές χύμα προϊόντος εγκατεστημένες σε πελάτες της, τροφοδοτώντας παράλληλα πρατήρια υγραεριοκίνησης AUTOGAS σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ πάνω από μισό αιώνα, έχει ριζώσει στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι την εμπιστεύονται και την προτιμούν. Ένας στους τρεις καταναλωτές που χρησιμοποιούν υγραέριο στην Ελλάδα, επιλέγει ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

LPG-1
LPG-2
LPG-3

02

© Athanasiou Group . All Rights Reserved.